Feestelijke receptie

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten
Feestelijke receptie

Wanneer

  • zaterdag 28 januari 2017 14u00 - 17u00
Zaal Familia - Berlaar-Heikant - AARSCHOTSEBAAN 105 - 109, 2590 BERLAAR

Verslag

Ter gelegenheid van ons honderdjarig jubileum op 28 januari 2017 vond in zaal Familia te Berlaar-Heikant een feestelijke receptie plaats. Ruim 150 personen waren op onze uitnodiging ingegaan, wat garant stond voor een gezellige drukte!

De feestredes werden geopend door Christian Stivigny, directeur van Landelijke Gilden, gevolgd door burgemeester Walter Horemans. Na zijn toespraak ging hij over tot de uitreiking van de medailles van de Vlaamse overheid. Mét de felicitaties van Vlaams Minister van Cultuur, Sven Gatz, voor de verdienstelijke bestuursleden van onze vereniging. Willy Beullens ontving een medaille voor 20 jaar voorzitterschap, terwijl Wim Ceulemans gehuldigd werd voor 20 jaar secretaris. Verder ontvingen Leon Busschots, Ludo Van Dessel en Jos Van Hove een medaille voor 30 jaar bestuurslid. Tenslotte werd Stans Verbist gehuldigd voor 40 jaar bestuurslid. Ook vanwege Landelijke Gilden nationaal werden leden en bestuursleden bedankt voor hun inzet voor de vereniging. De bestuursleden die al minstens 20 jaar deel uitmaken van het bestuur: Willy Beullens, Leon Busschots, Marc Busschots, Wim Ceulemans, Ludo Van Dessel en Jos Van Hove. Leden die al minstens 40 jaar lid zijn: Leon Busschots, Jos Ceulemans (Legrellestraat), Jos Costermans, Louis Crollet, Anny Gysen, Jef Hermans, René Lemmens, Roger Mollen, Leo Peeters, Raymond Rijnders, Jos Schoovaerts, Gustaaf Van der Veken, Jozef Van Hove (Aarschotsebaan), André Van Tomme, Jan Vekemans en Stans Verbist. Allemaal ontvingen zij een ingekaderde oorkonde met de 'Felicitaties van de voorzitter'. Na de huldigingen nam voorzitter Willy Beullens het woord. Tenslotte was het aan secretaris Wim Ceulemans om toelichting te geven bij de tentoonstelling '100 jaar Landelijke Gilde Berlaar'.

Ondertussen vloeide de cava rijkelijk, en de plateau's met overheerlijke hapjes waren in een mum van tijd leeg, zodat ze konden plaats ruimen voor een nieuwe lading. Een geslaagd evenement, waarmee we ons jubeljaar op fantastische wijze hebben ingezet!

Praktisch

Vertrek
Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen aan wim.ceulemans3@telenet.be
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Berlaar
Landelijke Gilde Berlaar-Heikant
Prijs
gratis
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

03 422 57 22
IMG_2104

Foto-album:28/01/2017 - Receptie

Meer activiteiten