Dorp in de Kijker

In 2008 was Berlaar Dorp in de Kijker, en onze dorpsbewoners zullen het geweten hebben!

Persconferentie Dorp in de Kijker Persconferentie Dorp in de KijkerJubelviering met alle Berlaarse verenigingen Jubelviering met alle Berlaarse verenigingen. .

Hieronder vindt u een overzicht van de activiteiten die Landelijke Gilde Berlaar organiseerde in het kader van "Berlaar, Dorp in de Kijker 2008":

Belangrijk bij het organiseren van zo'n groot evenement, is om zo veel mogelijk mensen te bereiken, om de nodige ruchtbaarheid te geven aan de verschillende activiteiten. De spandoek die de Berlaarse brandweer aan de kerktoren bevestigd had, is daar een sprekend voorbeeld van! Daarnaast hebben we ook uren gespendeerd aan het schilderen van aankondigingsborden, die we op alle Berlaarse invalswegen geplaatst hadden.
"Berlaar, Dorp in de Kijker 2008" was een boeiende, leerrijke, maar vooral "HARTelijke" ervaring, die mensen van groot Berlaar (station - Heikant - Gestel - centrum) dichter bij elkaar heeft gebracht. En kunnen wij als Landelijke Gilde een mooiere appreciatie krijgen dan de Cultuurprijs 2009, die wij op 3 juli 2009 mochten ontvangen uit handen van schepen van cultuur Ingeborg Van Hoof?

 Inhuldiging schooltuinroute Inhuldiging schooltuinroute Dag van de Landbouw - hoeve Dockx Dag van de Landbouw - melkveebedrijf Dockx Overhandiging kunstwerk Landelijke Gilde ontvangt cultuurprijs

Lichtjeswandeling
Impressie lichtjeswandeling

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.