Prijsuitreiking Fotozoektocht

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten
Prijsuitreiking Fotozoektocht

Wanneer

  • vrijdag 24 september 2021 20u00 - 23u00
OC Ballaer - MARKT 27, 2590 BERLAAR

Verslag

Onze eerste "binnenactiviteit" sinds anderhalf jaar kon op veel bijval rekenen. Ruim tachtig deelnemers aan onze jaarlijkse fotozoektocht waren naar het OC Ballaer afgezakt, hopend om één van de drie hoofdprijzen in de wacht te slepen.
Ondanks de natte zomer gingen toch nog 114 deelnemingsformulieren over de toonbank. Van die 114 exemplaren werden er 82 terug ingeleverd, en daarvan bleken 59 deelnemers een foutloos parcours te hebben afgelegd. De schiftingsvragen moesten dus uitwijzen wie als winnaar uit de bus zou komen. Het antwoord op de eerste schiftingsvraag "wat is de temperatuur in Ukkel op vrijdag 17 september 2021 om 12 uur 's middags?" Het enige juiste antwoord was 16,7° C. De tweede schifttingsvraag was het aantal juiste antwoorden voor foto 26. Hier was het juiste antwoord "81".
De eerste prijs, een horecabon van restaurant "De kookgek" ter waarde van 140 euro werd gewonnen door Nele Van Asch uit Berlaar. De tweede prijs, een horecabon van brasserie "@Villam" ter waarde van 100 euro ging naar Freya De Peuter uit Berlaar. De derde prijs, een horecabon van eethuis 't Hertenhof" ter waarde van 70 euro was voor Nick Dierickx, eveneens uit Berlaar.
Proficiat aan de winnaars, en bedankt aan alle deelnemers. We zien jullie graag terug bij de editie 2022!

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Berlaar
Prijs
gratis
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

03 422 57 22

Foto-album:2021 - Prijsuitreiking fotozoektocht