Bank zoekt plek

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten
Bank zoekt plek

Wanneer

  • van vrijdag 15 juni tot zondag 15 juli 2018 van 09u00 tot 22u00.
Gemeente Berlaar - MARKT 1, 2590 BERLAAR
Stem op jouw favoriete dorpsplekje voor onze zitbank! Samen met het gemeentebestuur hebben we drie mooie locaties geselecteerd. Surf tussen 15 juni en 15 juli naar www.bankzoektplek.be, klik op "Bekijk de deelnemende dorpen en stem", selecteer "Berlaar" en laat ons je voorkeur weten. Gewoon doen!

Landelijke Gilden zet haar campagne van vorig jaar verder en biedt de plaatselijke afdelingen de mogelijkheid om hierop in te tekenen. Natùùrlijk doet Landelijke Gilde Berlaar weer mee aan 'Bank zoekt plek 2.0'

Met dit project wil Landelijke Gilden een groot aantal mensen samenbrengen in Vlaamse dorpen en gemeenten. En hoe kan je dit beter doen dan rond een zitbank? Even uitrusten tijdens een wandel- of fietstocht, met misschien wel je picknick op schoot. Of op een zonnige namiddag een boek gaan lezen op de bank van Landelijke Gilde Berlaar. Binnenkort kan het!

We hebben in samenspraak met de gemeente weer drie mooie locaties geselecteerd waar de zitbank van Landelijke Gilde niet zou misstaan:

  • in de Doelstraat, vlak bij het perron van het station
  • in de Pastorijstraat, tegenover de poort van gemeentelijke basisschool De Stap
  • op de hoek van de Misstraat en de Hellegatstraat (aan de kant van Koningshooikt)
Jíj als inwoner van Berlaar kan mee bepalen waar onze zitbank moet komen. Stem op jouw favoriete plekje voor de bank van Landelijke Gilde op www.bankzoektplek.be! Klik op 'Bekijk de deelnemende dorpen', selecteer 'Berlaar' en maak je keuze!

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Berlaar
Prijs
gratis
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

03/422.57.22

Foto-album:2018 - Bank zoekt plek

Meer activiteiten